Laster Hendelser

« All Events

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

SUP-yoga

20. september @ 17:00 - 19:00

- kr590

Bli med oss på SUP-yoga. Vi vil ha fokus på å ha det gøy! Vi skal finne roen, trene kjernemuskulaturen og balansen vår. Vel møtt!

Vår yogainstruktør Gunvor Raaen er utdannet MediYoga instruktør og holder på å utdanne seg videre til MediYoga terapeut og biopat. Hun brenner for å jobbe helhetlig med helse. Byggeklossene i yoga er et sett med spesifikke øvelser, kombinert med pusteteknikker og meditasjonsprinsipper. Yoga gjør godt for kropp og sjel. Det å være utendørs gir en ekstra dimensjon til yogaøvelsene.

Brettpadling passer for de aller fleste. Vi bruker relativt brede brett, og det er få som havner i vannet ufrivillig. Allikevel har vi en regel om at alle deltakere må være svømmedyktige. Inkludert i prisen er brett, åre, tørrdrakt, flytevest, instruktør og returtransport.  Du deltar i en liten gruppe, noe som gir deg tett oppfølging fra vår instruktør.

Vi padler nederst i elven Eggedøla, til våtmarksområdet og Solevatn naturreservat. Turen avsluttes i Soletjern. Her går vi på land, og kjører i minibuss tilbake til utgangspunktet. Vi er på vannet 1 – 1,5 timer.

Alle må møte med følgende bekledning: Ull-/superundertøy, sokker og et par joggesko som blir våte.

Husk at du kan ta kontakt med oss for gruppebestilling og avtale om privat arrangement.

Kontaktpersoner:

Detaljer

Dato:
20. september
Tid
17:00 - 19:00
Kostnad:
kr590

Oppmøte

SUP startpunkt Fv287
Eggedalsveien
Eggedal, 3359 Norge
+ Google Map

Arrangør

Sigdal Aktiv
Telefon:
+47 938 93 009
Epost:
post@sigdalaktiv.no
Hjemmeside:
www.sigdalaktiv.no

Billetter

Billetter er ikke tilgjengelig, da denne hendelse har passert.