Laster Hendelser

« All Events

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

SUP-yoga

6. september @ 18:00 - 19:30

- kr590

Bli med oss på SUP-yoga. Vi vil ha fokus på å ha det gøy! Vi skal finne roen, trene kjernemuskulaturen og balansen vår. Vel møtt!

Vår yogainstruktør Gunvor Raaen er utdannet MediYoga instruktør og holder på å utdanne seg videre til MediYoga terapeut og biopat. Hun brenner for å jobbe helhetlig med helse. Byggeklossene i yoga er et sett med spesifikke øvelser, kombinert med pusteteknikker og meditasjonsprinsipper. Yoga gjør godt for kropp og sjel. Det å være utendørs gir en ekstra dimensjon til yogaøvelsene.

Brettpadling passer for de aller fleste. Vi bruker relativt brede brett, og det er få som havner i vannet ufrivillig. Allikevel har vi en regel om at alle deltakere må være svømmedyktige. Inkludert i prisen er brett, åre, flytevest, instruktør og returtransport.  Du deltar i en liten gruppe, noe som gir deg tett oppfølging fra vår instruktør.

Vi padler nederst i elven Eggedøla, til våtmarksområdet og Solevatn naturreservat. Turen avsluttes i Soletjern. Her går vi på land, og kjører i minibuss tilbake til utgangspunktet. Vi er på vannet 1 – 1,5 timer.

Ha klær med god bevegelighet på deg, og kle deg etter værforholdene. Vi padler gjerne barbeint og med badetøy når forholdene frister for det. Er det kjøligere i været, kler vi oss deretter. Vi tilbyr SUPturer fra tidlig på våren til langt utpå høsten.

Husk at du kan ta kontakt med oss for gruppebestilling og avtale om privat arrangement.

Kontaktpersoner:

Detaljer

Dato:
6. september
Tid
18:00 - 19:30
Kostnad:
kr590

Oppmøte

SUP startpunkt Fv287
Eggedalsveien
Eggedal, 3359 Norge
+ Google Map

Arrangør

Sigdal Aktiv
Telefon:
+47 938 93 009
Epost:
post@sigdalaktiv.no
Hjemmeside:
www.sigdalaktiv.no

Billetter

Billetter er ikke tilgjengelig, da denne hendelse har passert.