Laster Hendelser

« All Events

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Brettpadling (SUP)

27. september @ 17:00 - 19:00

- kr590

Bli med oss på SUP (Stand Up Paddle)! På norsk kaller vi gjerne dette for brettpadling. Vi bruker stødige brett, og gir deg hjelp og praktiske råd underveis.

SUP startet i Hawaii som et alternativ til brettsurfing, der man i stedet for å bruke bølgene til å komme seg framover heller brukte en åre. Aktiviteten appellerte til en bred gruppe mennesker, og ble raskt svært populær. Man kombinerer gjerne denne aktiviteten med for eksempel yoga, fisking og sightseeing.

Brettpadling passer for de aller fleste. Vi bruker relativt brede brett, og det er få som havner i vannet ufrivillig. Allikevel har vi en regel om at alle deltakere må være svømmedyktige. Inkludert i prisen er brett, åre, tørrdrakt, flytevest, instruktør og returtransport.  Du deltar i en liten gruppe, noe som gir deg tett oppfølging fra vår instruktør.

Vi padler nedover elven Eggedøla, til vi kommer til våtmarksområdet og Solevatn naturreservat. Turen avsluttes i Soletjern. Her går vi på land, og kjører i minibuss tilbake til utgangspunktet. Vi er på vannet ca 1,5 timer.

Alle må møte med følgende bekledning: Ull-/superundertøy, sokker og et par joggesko som blir våte.

Husk at du kan ta kontakt med oss for gruppebestilling og avtale om privat arrangement.

Kontaktpersoner:

Detaljer

Dato:
27. september
Tid
17:00 - 19:00
Kostnad:
kr590

Oppmøte

SUP startpunkt Fv287
Eggedalsveien
Eggedal, 3359 Norge
+ Google Map

Arrangør

Sigdal Aktiv
Telefon:
+47 938 93 009
Epost:
post@sigdalaktiv.no
Hjemmeside:
www.sigdalaktiv.no

Billetter

Billetter er ikke tilgjengelig, da denne hendelse har passert.